Българска Библиотека "Николай Райнов"

Reviews

User

Българска библиотека "Николай Райнов" отново си има дом - в самия център на Едмънтън!
Заповядайте на откриването, което ще се състои на 1 ноември. Ще отбележим Деня на Будителите, ще представим някои от новите книги в библиотеката и ще разкажем за интегрираната библиотечна система Librarika, която позволява разглеждане на библиотечния каталог и заявяване на книги онлайн.
ВАЖНО!... Входът е безплатен, но е необходимо да си вземете безплатен билет от линка по-долу, защото залата не е голяма и местата са ограничени.
ОЩЕ ПО-ВАЖНО! Ако нямате намерение и/или възможност да присъствате, но искате да окажете морална подкрепа за събитието, НЕ си взимайте безплатен билет. Достатъчно е просто да харесате събитието или да заявите интерес във фейсбук.
See More

User

ЗАНЯТИЯ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ
Занятията по български език (за деца от 7 до 9 години) история на България (за деца от 10 до 15 години), организирани от Българска библиотека "Николай Райнов" в гр. Едмънтън ще се провеждат всеки понеделник (с изключение на официалните празници) от 5 до 7 часа в Michener Park Community Room, която се намира във Vаnier House main floor, Michener Park. Входът за Michener Park е откъм кръстовището на 122 Street и 48 Avenue NW (вж. ...картата в коментара към настоящото съобщение).
Учебната година ще започне с първото занятие на 17 СЕПТЕМВРИ.
Датите на занятията до края на календарната 2018 г. са, както следва:
Септември: 17, 24. Октомври: 1, 15, 22, 29. Ноември: 5, 19, 26. Декември: 3, 10,17.
За 2019 г. датите все още не са известни. Възможно е да останат понеделниците или да се определи друг ден от седмицата, според както е възможно и удобно.
ЗА ЗАПИСВАНЕ пишете на адрес bglibedmonton@gmail.com
See More

User

Да живей Съединението! Честит 6 септември!

User

Днес получихме ценен дар от г-н Костадин Костадинов - екземпляри от неговия учебник по родинознание, надписани лично от автора.
Сърдечно благодарим!

More about Българска Библиотека "Николай Райнов"

Българска Библиотека "Николай Райнов" is located at 10187 104 Street NW, Edmonton, Alberta T5J0Z9
7802004724